Rozsdagyár

ALPHA TIGER - Klippremier: We Won't Take It Anymore

2015. január 08. - Kovenant

at.jpg

Az SPV/Steamhammer kiadó gondozásában 2015. január 19-én jelenik meg az Alpha Tiger német tradícionális heavy metal banda új albuma, az "iDentity". Beharangozónak pedig itt az első kislemeznóta, a We Won't Take It Anymore videoklipje is. 

Peter Langforth, a csapat gitárosa és zenekarvezetője az alábbiakat nyilatkozta a klippel kapcsolatosan: "Ma végre közzétettük az első hivatalos videónkat a hamarosan megjelenő új albumunkról! A klipet egy régi, használaton kívüli raktárban forgattuk szülővárosunk, Drezda közelében. Minden felhasznált kellék, valamint az összes zászló az új albumunk üzenetéhez kapcsolódik. A videó nagyon metaforikus és a valóságszint és valamiféle álomvilág között ugrál ide-oda. Mindez annak a belső harcnak a jelképe, mely bennünk zajlik a tudatunk felszabadításáért. Senkinek sincs joga ahhoz, hogy parancsba adja, hogy mit gondoljunk vagy hogy mit és hogyan érezzünk. Csak a gondolatainkat azok, melyeket senki sem vehet el tőlünk!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7110420628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása