Rozsdagyár

FOR TODAY - Feloszlik az amerikai deathcore banda!

2016. július 13. - Kovenant

for_today_1.jpg

Feloszlik és búcsúturnéra indul az amerikai keresztény deathcore/metalcore banda, a For Today

A csapat utolsó albuma a Nuclear Blast gondozásában jött ki még 2015 végén "Wake" címmel, melyről a legfrissebb klipjük a No Truth, No Sacrifice című nótára készült.

A zenekar alapos búcsúturnéja főleg észak-amerikai helyszíneket tartalmaz, de európai körre is indulnak, melynek pontos időpontjait és állomásait később pontosítják.

A brigád nyilatkozata szerint:

"A zenekarként eltöltött 11 év, 6 stúdióalbum és 1 EP után úgy döntöttünk, hogy 2016 a For Today számára az utolsó év lesz. Amikor 2005-ben elindítottuk a bandát, sosem gondoltuk volna, hogy a zenénk révén kitörhetünk Sioux City városából (Iowa állam) és hogy többször is végigturnézhatjuk a világot. A zenéléssel és koncertezéssel eltöltött idő nagy mértékben kihatott az életünkre is. Megházasodtunk, gyerekeink lettek és többször költözni is kényszerültünk a banda miatt. Hatalmas élmény volt, de most úgy érezzük, hogy ideje lezárnunk életünknek ezt a fejezetét és továbblépnünk. Semmilyen vita vagy személyes probléma nem áll a háttérben. A legjobb haverok maradtunk és ez így is fog maradni a feloszlást követően is.  

Mindenkinek szeretnénk megköszönni, akinek része volt a sikereinkben, különösen a rajongóinknak, akik miatt ily sokáig kitartottunk. Ezért is izgatottan jelentjük be, hogy egy alapos búcsúturnéra indulunk, melynek során minden kedvenc városunkat meglátogatjuk, továbbá néhány tengerentúli helyszínre is elmegyünk. Gyertek el még egyszer utoljára és bulizzunk együtt egy hatalmasat!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr210417398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása