Rozsdagyár

POLGÁRI MULATÓ - Csütörtökön ismét a rock és hard rock zene dominál

2016. szeptember 07. - Felicium

szept8_uujflyer.jpg

Mint múlt héten írtuk, megnyitotta kapuit az Astoria sarkán található Polgári Mulató, mely tárt karokkal vár rock és metal eseményeket is. Újabb ékes példája a most csütörtöki buli, ahol négy fiatal fővárosi rock/hard rock csapat vág neki az estének és tölti meg a klub falait. Ők nem mások, mint az Acid Victoria, a Lamantins, a Nude Bush és WeirdKidS zenekarok.

Az Acid Victoria nem rég tért vissza a felvidéki Rockfesztről, és készek ismét belevetni magukat a budapesti éjszakába. Ősszel limitált számban lép színpadra az időközben trióból négyesfogattá vált rockcsapat, így érdemes meglátogatni három őszi dátumukból a legkedvezőbb árfekvésűt, hisz elővételben még olcsóbban juthattok jegyhez az összes zenekartól. Ráadásul az est folyamán új dalt is hallhatunk tőlük, amit már nem titkolt céljuk, hogy az első nagylemezükre is feltegyenek majd a jövőben, ami persze azt is jelenti, hogy idén már nem is hallhatjuk máshol élőben ezt a szerzeményt.

A Nude Bush szintén négytagú és saját elmondásuk szerint nem hard rockot, hanem hard blues rockot játszanak, ami annyit jelent, hogy vegyítik zenéjükben a rock, blues, hard rock és még néha a funk zenei elemeit is. Nagy hatással volt rájuk többek közt a Red Hot Chili Peppers, mely néhol érezhető is a 3 éve alakult brigád zenéjében. Utolsó nagyobb volumenű koncertjük még májusban volt, így érdemes lesz ismét ellátogatni rájuk, hisz biztosan nem a közeljövőben zenélnek a fővárosban ismét.

A lamantinok szintén nem az a sűrűn koncertezgetős brigád, de a rock 'n' roll a vérünkben van, ez egészen bizonyos. A Lamantins három szemtelenül fiatal srác zenekara, akik fiatal koruk ellenére értik, űzik és szeretik a rockot. Élnek-halnak a zenéért és ez a színpadon is látszik, mert a csapat maximálisan beleéli magát abba amit csinál és ha ez tehetséggel párosul, már pedig párosul, akkor abból nagyszerű dolgok születhetnek.

Weird KidS! Ha az előző formációra igaz volt, akkor rájuk hatványozottan igaz, hogy szemtelenül fiatalok, lendületesek és nagyravágyóak. Rock, punk rock stílusú csapat a főváros környékéről. Bemutatkozó koncertjüket idén tartották az Acid Victoria vendégeként és most ismét bizonyítanak, méghozzá a forgalmas utcák alatti világban. Érdemes lesz korán érkezni!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9811683843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása