Rozsdagyár

NYÁRZÁRÓ - Vége a nyárnak és üdvözöld az őszt, a jelszó: Barba Negra

2016. szeptember 15. - Felicium

tankcsapda.jpg

Van egy jó és egy rossz hírünk, melyikkel kezdjük? Legyen először a rossz: véget ért a nyár, itt a vége fuss el véle, a szabadtéri ’ereszdelahajam’ bulik a fináléhoz közelednek, de ez nem jelenti azt, hogy búsulnunk kellene, hiszen máris elérkeztünk a jó hírhez, hogy a buliknak ezzel nincs vége. Minden vég, egyben egy új kezdet is, a Track kapui bár egy ideig most bezárulnak, de a Barba Negra Music Club ajtaja viszont kitárul, felfrissült belsővel és nagyobb befogadóképességgel vár minket kedvenc budai klubunk.

paddy_and_the_rats.jpg

De ne szaladjunk ennyire előre, mert még a héten kiélvezhetjük, ami a nyárból még maradt. Még egy gombóc fagyi, még egy nyárzáró tombolás és a hab a tortán, egy nagy adag rockcsempész a Trackben! Igen, jól hallottátok, a Bikinitől, a kocsmapunk királyain, a Paddy and the Rats-en át, jönnek a Tankok, a nyár egyetlen budapesti koncertjére hív a Tankcsapda! Az utolsó trackes hét alatt akkora hévvel vetjük bele magunkat a bulizásba, hogy aki nem lángol fel legalább még egy utolsó estére, annál már az őszi elmúlás köszöntött be.

Úgyhogy találkozzunk a forró nyári esték legesleges legutolsó napjain:

Bikini: https://www.facebook.com/events/683729711808576/

Paddy and the Rats: https://www.facebook.com/events/653629558125743/

Tankcsapda: https://www.facebook.com/events/1717434995206961/

Equilibrium, Heidevolk, Finsterforst, Kylfingar:
https://www.facebook.com/events/664948860324279/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1211706795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása