Rozsdagyár

SYSTEM OF A DOWN - Új lemez érkezik 2017-ben

2016. november 09. - SerialSimeon

 

Maga a zenekar erősítette meg a hírt a lambgoat.comnak adott interjújában. A banda dobosa, John Dolmayan azt nyilatkozta, hogy várhatóan egy 15 számot tartalmazó lemezzel fognak előállni. Manapság rengeteg kis teasert posztolt a zenekar a Facebook-oldalukra,és néhány szemfülesebb rajongó már a bejelentett koncertjeik alapján megjósolta az új album érkezését.

"Szeretnék mindenkit felkérni, hogy csatlakozzon hozzánk, s érezze jól magát, ezt próbáljuk elérni most.  Hatalmas nyomás nehezedik ránk, a 11 éves szünet miatt, bár ez 12 lesz, mire az új album napvilágot lát. Nem szeretnénk egy Toxicity II-t alkotni, még akkor is, ha az a legismertebb albumunk.
Valami újat szeretnénk a System Of A Down rajongók következő generációjának alkotni, s megmutatni, hogy nem csak pihenünk a babérjainkon." -mondta Dolmayan.

- Sorbete

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6711945981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása