Rozsdagyár

THE WEDDING AT THE SLAUGHTERHOUSE - Mesemetál a Vágóhídi Mennyegzőn | Hazai reménységek #18

2017. március 13. - Felicium

12322927_1164512336976721_8297426928509171212_o.jpg

Már jó pár éve megkerülhetetlen tényező a hazai undergroundban a The Wedding At The Slaughterhouse zenekar. A Mézga család és Dr. Bubó átdolgozásaikkal jutottak el a legtöbb emberhez, de emellett dolgoztak át Bon Jovi dalt, sőt a Power Rangers betétdala is meghallgatható előadásukban. Emellett a tavalyi X-Faktorban is szerepeltek, valamint továbbjutottak és a KI-MIT-TUBEon is találkozhattatok már velük.

Szerintem mindannyiunkat más motivál, talán a közös pont az, hogy egyszerűen tök poén ilyen alapanyaggal dolgozni ebben a stílusban. Az egyik legjobb része a dolognak amikor ötletelünk/jammelgetünk, hogy miből mit lehetne kihozni és megszületnek az első riffek, először áll össze az adott dal.

Anno az elején úgy voltunk vele, hogy persze született már nagyon sok jó feldolgozás mind pop, mind mese téren, de egy egész zenekart még nem húztak fel erre a témára. Akkor még úgy gondoltuk, hogy simán belefér az X (van akinek 3-4 másik zenekara is van) saját zenés banda mellé a projekt, nem kell majd vele sokat bíbelődni, de bizony elég sok meló van ezzel az egésszel.
Tombor Tamás

A csapat minden eszközt megragad és kihasznál arra, hogy eljusson a potenciális közönségtáborához. Ezt kitűnően csinálják és bár szereztek utálókat is, ezt a szituációt is a legjobban kezelték. Sok koncertet és sok új átdolgozást kívánunk a csapatnak ezúton is!

Kíváncsiak vagyunk mennyi van még ebben és meddig lehet eljutni egy ilyen koncepcióval, úgyhogy nyomjuk tovább, amíg bírjuk!

Tombor Tamás

marc16.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr112334483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2017.03.13. 22:19:10

A Lepillantóküllő klasszisokkal jobb.
süti beállítások módosítása