Rozsdagyár

STU HAMM - Budapesten Craig Blundell és Jack Gardinerrel

2017. október 24. - Felicium
stu_hamm-1.jpg
„Emlékszel, mikor először hallottad Stuart Hammet basszusgitározni Steve Vai The Attitude Songjában vagy a 'Passion And Warfare' lemezen? Emlékszel, mikor láttad Stu Hamm tapping játékát és akkordozását a basszuson Joe Satriani Always With Me-jében? Emlékszel az elképesztő basszusszólóra Satriani 'Live In San Francisco' koncertlemezén? És emlékszel a Lone Starra Eric Johnsonnal Stu szólólemezéről? Vagy a GHS lemezekre Frank Gambaléval és Steve Smith-szel? Nos, ezeket fogjuk neked eljátszani élőben!” – invitál európai turnéjára Stu Hamm a Facebook-oldalán.

Jack Gardiner gitáros, a ’Guitar Idol’ felfedezettje és Craig Blundell dobos (Steven Wilson, Frost) társaságában saját szólólemezeiről és a vele készített emlékezetes Steve Vai-, Joe Satriani-, Allan Holdsworth-, Eric Johnson-felvételekből szemezget a 'Greatest Hits Tour 2017' keretében.

BUDAPEST @ ROBOT - Akácfa u. 49.
2017. NOVEMBER 2.
EXKLUZÍV KLUBKONCERT BUDAPESTEN!
75 DARAB KEDVEZMÉNYES JEGY KAPHATÓ!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8913067450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása