Rozsdagyár

DÜRER KERT - Hexis, Woes, Igor és Zilpzalp koncert

2018. június 25. - Felicium

35646858_1722526224496362_4553450973472751616_o.jpg

Július 25-én folytatódik a nyári őrület a Tukker Booking részéről. Ezúttal a Dürer Kert fog otthont adni a dán Hexis és a Woes turné pesti állomásának (facebook esemény).

A Hexisnek a mostani már az ötödik, a Woesnak pedig a második koncertje lesz nálunk. Nem nagyon tudunk aktívabb DIY bandát találni a Hexisnél, az biztos. A Tavalyi évben a nagylemez mellett egy EP is napvilágra került a részükről, amit nem kevés koncert követett. A Celeste sötétséget keverik a post hardcore, black metál elemekkel, amit élőben egy lehengerlő performansszal fejelnek meg.

A Woes korábban egy káoszosabb zenével operált, de mára egy letisztultabb, post hardcore-os vonalat képviselnek, de ezzel egy időben egy cseppet sem veszítettek az erejükből. Legutóbbi és egyben első nagylemezük sok helyen nagyon jó kritikákat kapott, amit élőben neked is muszáj lesz megnézned.

Az est harmadik külföldi fellépője a német screamo ZilpZalp lesz, akik szintén meg fognak fordulni a Fluff Festen, és miért ne nézzenek el hozzánk, ha már útba esünk nekik. Igazi csemege lesz az ő fellépésük. Hazai részről pedig az iszonyat király Igor fogja bemelegíteni az estét. Aki nem ismeri őket, mindenképpen nézze / hallgassa meg őket.
Ha érdekel a másnap megrendezendő Contwig buli, akkor potom 2000 forintért mindkét eseményt megtekintheted.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2314070835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása