Rozsdagyár

CANDLEMASS - Dalpremier: The Omega Circle

2018. december 19. - Kovenant

candlemass.jpg

A legendás svéd doom metal brigád, a Leif Edling basszusgitáros-dalszerző vezette Candlemass léte sokáig kétséges volt és az elmúlt években nem sok hír érkezett a zenekar háza tájáról. Igaz, Edling két bandát is létrehozott időközben: mind az Avatarium, mind pedig a The Doomsday Kingdom többé-kevésbé ugyanazon a zenei csapásirányon haladt, mint a Candlemass és mindkettő kiváló albumokkal jelentkezett (a lemezkritikákat ITT és ITT olvashatjátok).

Az együttes azonban végre aktivizálta magát, sőt visszatért a csapat eredeti énekese, Johan Langquist is, akinek drámai vokálját a debütalbumon, az 1986-ban megjelent "Epicus Doomicus Metallicus" korongon is megcsodálhattuk. A Candlemass a Napalm Records gondozásában 2019. február 22-én "The Door To Doom" címmel érkezik, melyről az első dal, a The Omega Circle máris meghallgatható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2814501722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása