Rozsdagyár

KONCERTAJÁNLÓ - Zebrahead lemezbemutató koncert a Dürer Kertben

2019. április 20. - Felicium

zebrahead.jpeg

A Zebrahead laza stílusban szállítja a kaliforniai életérzést napsütötte pop-punk dalaival. A csapat márciusban jelentette meg tizenharmadik lemezét "Brain Invaders" címmel, melyet szeptember 2-án nálunk is bemutatnak a Dürer Kertben.

A Zebrahead Ali Tabatabaee énekes-rapper, Matty Lewis gitáros, Ben Osmundson basszeros, Ed Udhus dobos és Dan Palmer gitáros formációja. A csapat huszonhárom éve alakult Kaliforniában a punk felemelkedésekor. A Zebrahead zsánereket keresztező, egyedi, szórakoztató zenéjének pedig egyértelműen ott volt a helye a legjobbak között és azóta is konstans gyűjtik a rajongókat a világ körül. Ahogy Ali Tabatabaee is megjegyezte egy interjúban, hogy ami folyamatosan energiával és inspirációval tölti el őket ennyi éven át is, az az, hogy minden turnén azt veszik észre, a hardcore rajongók mellett egyre fiatalabb lesz a közönségük. A szerencse nyitja egyértelműen a zenéjükben keresendő, ami zseniális keresztezése a punknak, a hip-hopnak és az alternatív rocknak, a dalszövegeik pedig egyenesen fertőzők. Sikerszériájuk a ’90-es évek közepe óta tart, nálunk eddig kétszer léptek fel, most azonban vadonatúj, "Brain Invaders" lemezükkel veszik célkeresztbe a Dürer Kertet szeptember 2-án.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5114776622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása