Rozsdagyár

NIGHT OF THE HUNT - Needless, Dvvad és Treasondom közös mulatság Szegeden

2019. szeptember 26. - Kovenant

night_of_the_hunt_1.jpg

Needless zenekar szevezésében most szombaton egy ízig-vérig extrém metalos est kerül megrendezésre a szegedi Gin Tonic Klubban. A death thrasher Needless mellett a szegedi doom/balck metalos DVVAD és egy hamisítatlan death grinder banda, az erdélyi Treasondom fog gondoskodni róla, hogy az este felejthetetlen legyen. Mindemellett a klub italakciókkal is várja az érdeklődőket.  

◾ Kapunyitás: 19:30

DVVAD /blackened doom metal/:

Magyarország déli részén sem csenghet ismeretlenül a viszonylag frissen megalakult black duó neve. Mocskos, kriptaszagú atmoszférától és a középkori abnormalitás eszenciájától bűzlő előadás, mely kiváló estindítónak ígérkezik (a bandáról ITT írtunk korábban ismertetőt).

◾21:00-21:40

 

NEEDLESS /death-thrash metal/:

Itthon és egyaránt külföldön is az év egyik legnagyobb durranásaként emlegetett debütalbumukkal vesznek részt az est további mészárlásában, óriási energiát szabadítva a közönségre, amit az eddigi koncertjeiken már megtapasztalhatott a nagyérdemű. A Needless első nagylemezéről ITT írtunk kritikát.

◾22:00-22:40

 

TREASONDOM /grinding-death metal/:
  
Mindenfajta kompromisszumot, trendet és divatot nélkülöző őszinte, brutális haraggal megspékelt death metal/grindcore együttes. Könyékig járnak a társadalmi problémák felhánytorgatásában, kötelező anyagként fognak részt venni ezen jeles estén (a bemutatkozó EP-jük ITT hallgatható végig).

◾23:00-23:40

 

ROCKDISCO /a legmeghatározóbb rock-és metalslágerekkel/:

◾24:00-05:00

⬛ Beugró: 1200,- /CSAK A HELYSZÍNEN/ ⬛  

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8715173390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása