Rozsdagyár

II. Jótékonysági koncert a Heim Pál Gyermekgyógyászati Intézetért

2019. október 01. - Felicium

70976435_2527884783916249_7505973752312627200_o.jpg

Idén, december 7-én második alkalommal rendezik meg a Heim Pál Országos Gyermekkórház részére tartott jótékonysági koncertet. Az est különlegessége, hogy főként underground zenekarok játszanak. A tavalyi rendezvényen összesen 170.000 Ft-ot sikerült összegyűjteniük, ami nem egy rossz összeg ahhoz képest, hogy milyen „ismeretlen” zenekarok voltak (Facebook-esemény).

Idén is az ANTAL zenekar szervezi az eseményt, melyről Rózsa Tamás így nyilatkozott:

Az idei évben keményítünk egy nagyot. A helyszín ezúttal is az S8 Underground Club lesz, az egyetlen klub Budapesten, aki ingyen és bérmentve oda adta számunkra a klubot. Az este folyamán nyolc zenekar fog játszani. Nem éppen a szomszédból, hanem Marosvásárhelyről érkezik a Treasondom, itt lesz még a teljesen friss Muddy Roots és a Midnight Tears. Mellettük pedig fellép még stoner punkban utazó Igor’Z ,ANTAL és a Space Cadet  is. De ez még mindig csak a kezdet! Az este mellé nem kisebb nevek álltak be, mint a Room Of The Mad Robots és az idén huszadik születésnapját ünneplő Watch My Dying. A bevételt a tavalyi évhez hasonlóan 100%-ban a Heim Pál Gyermekkórháznak fogjuk átutalni a koncert után.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3315185218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása