Rozsdagyár

4. Metal X-Mass évzáró buli Karcagon

2019. december 07. - Kovenant

clipboard01_6.jpg

2019. december 21-én kerül megrendezésre Karcagon a 4. Metal-X-Mass évzáró buli, melyen a Vale Of Tears, a Decadence, a Ciszvagydesz és a Vissza zenekarok fognak fellépni.

A karcagi Decadence zenekar idén ünnepelte 20. születésnapját! Az év eleji tagcserét követően a tagság megszilárdult, s már belekezdtek a következő lemezanyag munkálataiba. 2017-ben jelent meg a banda harmadik nagylemeze "Téveszmélet" címmel. Programjuk nagy részét ezen dalok teszik ki, a megszokott feldolgozások mellett.

A Vale Of Tears számára az elmúlt időszak rengeteg tagcseréje és koncertmentes időszaka után külön öröm, hogy ismét Karcagon, hazai közönség előtt léphetnek fel. Teszik ezt abból kifolyólag is, hogy az utóbbi hónapok aktív próbái után ízelítőt adhatnak a készülő negyedik lemezük dalaiból. Természetesen terítéken lesznek a régi dalok is. Rengeteg impulzus adja az üzemanyagot az új szerzemények írásához: remélik, hogy hamarosan megfelelő formába tudják önteni érzéseiket, élményeiket, hogy mindezt minél többször élőben és lemezen is tálalhassák igazi metaldalok és atmoszféra formájában.

A Ciszvagydesz stílusa az alter, pop, metal vonalon mozog, egy baráti megjegyzésből kifolyólag jazzstonert játszunk. Azóta van tizennégy nótánk és több koncertet tudhatunk magunk mögött.

Ebben az évben a Vissza feloszlásának tízéves jubileuma előtt tisztelegve állt talpra a Vissza -10 projekt, melynek keretében a régi és az újabb idők dalaiból prezentál egy keresztmetszetet a klasszikus felállás. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1515342562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása