Rozsdagyár

ANALOG MUSIC HALL - Modern rock/metal koncertek

2020. február 21. - Felicium

83149581_607212886734468_6664934506245390336_o.jpg

Négy feltörekvő modern metal banda koncertjét is hallhatja egy este az, aki február 22-én ellátogat az Analog Music Hall kávézójába: a Tears Of Kali, az Evermind, a Phrenesis és a Signals From Hyperion csapnak a húrok közé.

A Tears Of Kali tavaly új felállással frissült meg, az énekesnői posztra Karai Anna került, akit több zenekarból is ismerhetünk. A zenekar a modern metal stíluson belül djent és orientális népi elemeket ötvöz, dallamos énekkel és screammel a fronton. A győri metalcore/hardcore Phrenesis is megújult felállással debütál idei első koncertjén: Pintér Bence a zongora mögött erősíti ezentúl a bandát vokáljaival együtt. Az Evermind zenekar is ez alkalommal fog először bemutatkozni élőben, bár egy-két daluk már ismerősen csenghet a nagyérdeműnek. A banda megzenésített, magyar nyelvű verseket ad elő ütős riffekkel és fülbemászó dallamokkal. Az első single-jük február 29-én jelenik meg egy szöveges videóval, „Halhatatlanok tragédiája” címmel. A Signals From Hyperion egy budapesti modern rock/metal banda dallamos énektémákkal. Az ő felállásuk is nemrég vált véglegessé Szabó-Sebők Előd basszeros és Bene Gábor dobos bevételével.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9515485272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása