Rozsdagyár

OMEGA DIATRIBE - Klippremier: Parallel

2020. június 23. - Kovenant

omega_diatribe_2020_press_1.jpg

Szeptemberben jelenik meg a negyedik Omega Diatribe lemez, mely a "Metanoia"  címet kapta (a csapat előző korongjáról ITT írtunk kritikát). Az album a neves svéd producer, Jens Bogren közreműködésével nyerte el végleges formáját a Fascination Street Studióban és a Metal Scrap Records gondozásában jelenik meg Európában, az Egyesült Királyságban, Japánban és az Egyesült Államokban egyaránt. Mostmost az első klipes dalt nézhetitek meg Parallel címmel a hajtás után.

A videoklip rendezője, Tarczi Tamás (Thornfields Production) az alábbiakat mondta a mozgókép kapcsán:
Nagyon izgalmas kihívás volt a Thornfields Production csapatának az Omega Diatribe zenekarral dolgozni, mert most először emeltünk be CGI elemeket a munkánkba. A 3D supervisor-i feladatokat Saleh Omar látta el. A fényképezésért pedig Brautigam Bertoldnak jár az elismerés. A történet egy párról szól, akik az ember valódi természete elől menekülve eldobják életüket, és elindulnak útjukon, egy fekete lyuk szívébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3015911154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása