Rozsdagyár

INSANE WITHIN - Női frontos dallamos death bomba | Hazai Reménységek #52

2020. november 22. - Felicium

facebook_cover.jpg

A női frontemberes Insane Within zenekar 2019 nyarán alakult Budapesten, régi-új zenészekkel. Nagy lendülettel vetették magukat a csapatmunkába, aminek köszönhetően rengeteg dalokból kiválogatva megszületett az első demójuk, az "Our Lemma" címet viselő kiadvány. Stílusban leginkább a groove-orientált dallamos death metal áll hozzájuk legközelebb, terveik között további célok szerepelnek, amelyek komoly meglepetésként szolgálnak majd a közönség számára. Néhány kérdés erejére el is kaptuk a csapatot, hogy jobban megismerhessük őket.

Mikor és hogyan találkoztatok egymással?

Már mindenki ismert mindenkit, kivéve zenekarunk basszusgitárosát Hernández Munoz Guillermo Francisco-t, azaz Gigi-t , akit Hiller Attila (gitáros) invitált a csapatba. Egy két próba után szinte azonnal meglett az összhang.

Miért pont ez a stílus áll a csapathoz a legközelebb?

Szimplán olyan zenét szeretnénk alkotni, melyet mi is szívesen hallanánk vagy hallgatnánk. Szeretjük a változatos, ütős riffekkel felrázni a közönséget a színpad előtt.

Ha van a megalakulás óta bármi humoros történet amit megosztanátok, akkor mi lenne az?

Hát első körben Gigi neve megtanulása. Petinek például két napja sikerült. Gigi chilei, én meg egyenest beletrafáltam az első kérdések között, hogy ők is esznek-e tengeri malacot, ami azért volt ciki, mert ez perui szokás és nem éppen rokonszenves a két ország szomszédsága.

Szerencsére minden próba kellemes és jó hangulatban telik, sokat nevetünk, engem van, hogy dal közben is elkap a röhögés, mikor elengedik magukat.

Tagok:

Tóth Anita : ének
Török Péter : gitár
Hiller Attila : gitár
Hernández Munoz Guillermo Francisco " Gigi" : basszusgitár
Deme Tamás : dob

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5316294070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása