Rozsdagyár

THE WALLKIDS - Dalpremier: Hiába futsz!

2021. február 07. - Kovenant

the_wallkids_2.jpg

Elkészült a The Wallkids zenekar legújabb szerzeménye, a 2021 végén megjelenő új nagylemezéhez. A fiúk megírták az év legpunkosabb szerelmes dalát: a Hiába futsz! egy értelmetlen menekülésről szól, a sorsunk, és a szerelem elől.

A punk-rock srácok elkezdték az új lemez felvételeit, eddig három dalt rögzítettek Az utolsó tánc, Az élet szabadon és Hiába futsz! címmel. Az élet szabadon dalhoz egy klipet is forgattak a tavalyi év folyamán, amelyet Szabó Norman rendező készített. A zenekarnak az első 11 számos nagylemeze 2019 tavaszán jelent meg "Erről ennyit" címmel.

A lemez lassan készült, négy dobost fogyasztottak el a lemez felvétele és megírása alatt. Mészáros Joci, a csapat jelenlegi fix dobosa 2018 végén szállt be a The Wallkids zenekarba, és vele fejezték be az első lemezüket. Az új anyagot már Jocival írják, és rögzítik. A csapat a jól bevált Standing Wawes stúdióban dolgozik, régi barátjukkal, Sohajda Péter hangmérnökkel. Erre az évre új klip forgatását is tervezik, a Ne állíts meg! című dalukhoz, mely a csapat kedvence.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8316419158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása