Rozsdagyár

WITHIN TEMPTATION - Újabb dalokat tervez kiadni a csapat

2021. február 19. - Jurancsik Eszter

wt_black_setvexy_web.jpg

A holland Within Temptationről tavaly óta tudni lehet, hogy új nagylemezét tervezi. A 2019 februárjában megjelent "Resist" hatalmas sikernek örvendett, és az újabb album a tervek szerint ennek vonalát követi majd.

Tavaly májusban jött ki a csapat Entertain You című dala, amelyet novemberben követett a The Purge Sharon den Adel, a zenekar frontasszonya elmondta: további dalokat terveznek kiadni, mindeközben a koronavírus miatt a banda Evanescence-szel közös turnéját, amely Worlds Collide elnevezés alatt kerül megrendezésre, 2021 őszére kellett elhalasztani.

Most a The Wikimetal Happy Hournak adott interjút az énekesnő, aki elmondta: a járványhelyzet miatti kényszerszünetet kreativitásuk kiaknázására használják fel. 

2019-ben adtuk ki a Resistet, szóval ez nem is olyan régen volt. Általában néhány év szükséges számunkra az albumok között, de ezúttal azt terveztük, hogy minden alkalommal kiadunk egy olyan kislemezt, amelyet az adott pillanatban akartunk megírni, és úgy érezzük, hogy inspirál minket. Tehát még nincs kész az album. Miközben beszélgetünk, írunk. Például ma is új cuccon dolgoztunk. E módon megyünk tovább, noha nem vettük még fel a lemezt.

- kezdte az énekesnő, majd eképpen folytatta:

Voltak pillanatok a világjárvány ideje alatt, amikor utazhattunk. Így eljutottunk Svédországba, hogy felvegyünk néhány dolgot. És a producerünk is eljött, hogy velünk legyen. Így folytathattuk a munkát. Így jött össze a The Purge a világjárvány idején, az Entertain You is kész volt, mielőtt minden elkezdődött volna. Még videót is tudtunk forgatni hozzá. De nagyon furcsa volt, mert ilyen hosszú ideig nem voltam távol a srácoktól - mindenki otthon vagy a stúdióban készítette a felvételeket, senki mással nem találkozhatott, mert természetesen nem volt rá lehetőség; csak távmunkában tudunk dolgozni. 

Tehát nem voltunk együtt, amikor felvettünk dolgokat. A videoklip esetében ugyanez volt. Én is segítettem a stílus készítésében, a stylisttal együtt alkottuk meg a csapat stílusát. Tehát voltak olyan bandatagok, akik elkülönítve jöttek be. Furcsa volt. Láttam mindenkit, de nem láttuk egymást. Szóval ez egy kicsit szokatlan volt.

Az interjú meghallgatható itt:

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2816432266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása