Rozsdagyár

NIGHTWISH - 2022-re halasztották a budapesti koncertet

2021. november 22. - Jurancsik Eszter

nightwish2021_1.jpg

Első körben 2020. december 7-én lépett volna fel Budapesten a finn/holland/angol Nightwish, hogy a magyar közönségnek is bemutassák tavaly megjelent albumuk, a "Human :II: Nature" (kritika ITT) dalait. A világon tomboló koronavírus-járvány azonban keresztülhúzta Floor Jansenék számításait, így először 2021. május 31-re halasztották el  koncertet, azonban később is módosították a dátumot - 2021. november 30-án érkezett volna hazánkba a csapat, a Papp László Budapest Sportarénába.

Nemrégiben azonban a koncertet szervező CONCERTO Music bejelentette: a járványhelyzet súlyosbodása miatt a fellépést 2022. december 20-ra csúsztatták, így ez a harmadik átütemezés. A megváltott jegyek természetesen érvényesek, és 2021. december 22-ig válthatók vissza.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9616762074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása