Rozsdagyár

THE HALO EFFECT - Klippremier: Feel What I Believe

2022. január 21. - Kovenant

the_halo_effect_1.jpg

Az In Flames kilencvenes évek közepi felállása The Halo Effect néven éledt újjá: az új formációban a svéd melo-death banda legismertebb tagjai egyesítették erejüket.

A The Halo Effect soraiban az alábbi tagok fogtak össze:

  • Jesper Strömblad, aki az In Flames alapítója, 1990 és 2010 között volt az együttes fő dalszerzője és gitárosa és aki Cyhra nevű új zenekarával már két albumot is megjelentetett (kritikáink ITT és ITT olvashatók).
  • Peter Iwers basszusgitáros, aki 1997 és 2016 között játszott korábbi csapatában, a Cyhra alapítói között van, de 2018-ban onnan is távozott.
  • Daniel Svensson dobos, aki 1998 és 2015 között volt az In Flames ütőse.
  • Niclas Engelin gitáros, aki 1997 és 1998 között, majd 2011-től elméletileg máig zenélt a svéd brigádban, noha 2019 óta már nem lépett fel velük élőben és azóta sincs semmi hír hivatalos státuszáról.
  • Mikael Stanne énekes, aki a svédek debütalbumán ("Lunar Strain") szerepelt, majd a Dark Tranquillity frontembereként lett a göteborgi színtér egyik legfontosabb zenésze (a zenekar utóbbi két lemezének kritikája ITT és ITT olvasható).

Most a Feel What I Believe című második daluk videója nézhető meg a hajtás után, debütalbumuk pedig idén érkezik a Nuclear Blast kiadó gondozásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4216820412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása