Rozsdagyár

ANN MY GUARD - Megjelent a Kristoffer Gildenlöw (ex-Pain Of Salvation) szereplésével készült közös daluk

2022. október 20. - Kovenant

ann_my_guard_1.jpg

Megjelent a hazai Ann My Guard legújabb, Martyrium című dala Kristoffer Gildenlöw közreműködésével. A dal különlegessége, hogy a zenekar történetében először készült zenei együttműködés: Kristoffer Gildenlöw (ex-Pain Of Salvation, Kayak, For All We Know, Neal Morse) egyedi hangjával tette teljessé és még sötétebbé a szerzeményt.

A zeneszerzés számomra egy nagyon személyes és hatékony eszköz arra, hogy felemelkedjek egy magasabb energiaszintre, ám az idei évben megtörtént velem életemben először az, ami még soha: elvesztettem a hitem, megragadtam a földi valóságban, ahol halál, háború, pusztítás, érdektelenség és totális lelki és fizikai kiégés dúl. Ez a masszív energia beszippantott és nem engedett ki mindaddig, amíg meg nem született a Martyrium szövege. Miután megjelent a Lilith nevű magyar dalunk, szerettünk volna a következő számnál is valami egyedi dolgot véghezvinni, így sikerült Kristoffer Gildenlöw-t megkérni arra, hogy énekeljen velem a dalban. Az ő munkásságában is rengeteg hittel és hitetlenséggel foglalkozó kérdéskört találni, így nem volt kérdés számomra, hogy ő a tökéletes hang és személyiség ehhez a megtisztelő együttműködéshez" – meséli Baumann Eszter Anna.

A dalt a zenekar gitárosa Bárkányi Benjámin (Hundred Recording) dolgozta ki és véglegesítette Vári Gábor (Miracle Sound) segítségével. A dobokon továbbra is Tobola Norbit hallhatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6817958884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása