Rozsdagyár

KREATOR - Az új album csak 2025-ben várható

2024. január 02. - Kovenant

kreator2022_3.jpg

Mille Petrozza, a német Kreator főnöke a napokban azt nyilatkozta, hogy 2024 a turnézás jegyében fog telni, de már dolgozik a következő lemez dalain is, ám annak megjelenése várhatóan 2025-re fog tolódni (a csapat előző két korongjáról ITT és ITT írtunk, a tavaly nyári pesti koncertől irt beszámolónk pedig ITT olvasható).

Kreator-rajongók! Szeretnék kissé visszatekinteni a 2023-as évre, mely egész egyszerűen fantasztikus volt a zenekar számára. Remek bulikat nyomtunk le és a világ legnagyobb, legjobb metalfesztiváljaira kaptunk meghívást. Összesen 85 koncertet tartottunk és szerte a világban meglátogathattuk barátainkat. 

Nagyon beteg lettem Argentínában és Costa Ricában, de a rajongók a lelkesedésükkel átlendítettek ezen a koncertek közben, bár a lehető legborzalmasabb influenzát kaptam el. Nagyon nehéz a sok varázslatos pillanat közül egyet is kiválasztani ebből a turnéból. Ti, a rajongóink fantasztikusak voltatok mindenhol! Ez boldoggá tesz: a metalközösség büszke tagja vagyok, nem vitás! 

De 2024 még ennél is jobb lesz! Az évet azzal indítjuk, hogy a KLASH OF THE TITANS turnét elvisszük Japánba, Indiába, Ausztráliába, Indonéziába, Thaiföldre és Kínába, illetve sok év után a malajziai és szingapúri rajongóinkat is meglátogatjuk. A bulik legtöbbjére barátaink, az In Flames legénysége kísér el minket. 

Januárban hatalmas bejelentéssel érkezünk európai rajongóink számára is. Még nem beszélhetek a részletekről, de hadd mondjam el: egyetlen thrash metal őrült sem fog csalódni! Már dolgozunk az újabb észak-európai turnénkon is, no meg 2025 elején megkezdődnek a friss album felvételei is, mivel éppen most írom az új Kreator-dalokat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6418293307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása