Rozsdagyár

WISDOM - Klippremier és 15 éves jubileumi buli

2016. október 17. - Kovenant

wisdom_1.jpg

Megérkezett a Wisdom zenekar várva várt és immáron 4 éve készülő animációs videója. A csapat pedig fennállásának tizenöt éves jubileumát október 23-án ünnepli a Barba Negra Music Clubban.

Nagy a pörgés a zenekar háza táján egyébként, hiszen a Wisdom éppen októberben tölti be 15. életévét, ráadásul a tizedik, jubileumi Keep Wiseman Alive bulira is sor kerül. A srácok ezen alkalomból mutatják be negyedik, "Rise Of The Wise" albumukat (lemezkritika ITT), ugyanakkor a tíz éves "Words Of Wisdom" nagylemez előtt is tisztelegnek. Az akkori felállás (Nachladal István, Galambos Zsolt és Kern Péter) lép majd újra színpadra, hogy néhány dal megszólaljon a legendás korongról. 

Az est pikantériája, hogy a Wisdom mellé felsorakozott a holland Delain (friss lemezük kritikája ITT), a szeptember 9-én új stúdióalbummal jelentkező prog metalos svéd Evergrey (lemezkritika ITT), valamint a KISS-vezér Gene Simmons egyik kedvenc új bandája, a Kobra Paige énekesnő vezette kanadai heavy metal csapat, a Kobra And The Lotus.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8911816743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása