Rozsdagyár

KAPTÁR - Red Vision, Black Jack és Határzár Dunaújvárosban

2017. május 08. - Felicium

0513.jpg

Egy hamisítatlan rock ’n’ roll bulira várnak mindenkit szeretettel május 13-án, szombaton a dunaújvárosi Kaptárba. A mosonmagyaróvári Red Vision és két tatabányai banda, a Határzár és a Black Jack fogja szórakoztatni az egybegyűltetek, egy ingyenes koncerten.

A Red Vision és a Határzár már többször zenélt együtt, nemrégiben egy felvidéki klubot sikerült megtölteniük rajongókkal és jó hangulattal is. A Black Jack tavasszal Erdélyben turnézott a Zorallal, így már ők is begyűjtöttek jó néhány Black Jack fant a határainkon kívül is.

Ha esetleg valamelyik zenekar nem lenne ismerős, a buli előtt mindenképp érdemes csekkolni a Facebook oldalukat, és az alábbi Youtube linkekre kattintva belehallgatni a zenéjükbe.

https://www.facebook.com/RedVisionBand/
https://www.facebook.com/hatarzar/
https://www.facebook.com/BJZenekar/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr112490007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása