Rozsdagyár

RÓMEÓ VÉRZIK - Befejezték az új lemez felvételeit

2017. május 24. - Rock n roller

18447198_10154845148631387_2422133045937308188_n.jpg

A napokban végzett új lemezének stúdiófelvételeivel a felvidéki Rómeó Vérzik. Ezzel biztossá vált, hogy az egyetlen nyári budapesti koncertjük napján, vagyis július 19-én megjelenik a lemez.

A dob- és gitárfelvételeket a törökbálinti SuperSize stúdióban rögzítették, csak az énekfelvételek készültek Koppány otthoni, házistúdiójában. A keverési munkák szintén törökbálinton zajlanak.

Még soha nem voltam ennyire izgatott a legújabb lemezünk kapcsán. Természetesen mindig örültem az éppen aktuális lemezünknek, de most érzem, hogy megcsináltuk azt a bizonyos LEMEZT!

Tudom közhelyesen hangzik, mert mindenki az adott aktuális lemezére esküszik, de nekem ez a lemez jelenti az elmúlt 22 év kicsúcsosodását. Nagyon várom már a közönségünk reakcióit, biztosan lesz aki máshogy gondolja majd a dolgokat mint én, de ez ezzel jár.

Nyilatkozta az énekes-basszusgitáros, aki azt is elárulta, hogy Sheer Max Viktor a lemez zenei producere, a szövegírásba pedig Koppány bátyja Kova is besegített.

A július 19-i lemezbemutató a Barba Negra Trackben kerül megrendezésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3312537665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása