Rozsdagyár

GRAVITOMAGNETIC INSTABILITY - Húrelmélet, kvazárok és sötét energia

2017. október 31. - Kovenant

gi_band.jpg

Háromtételes EP-vel jelentkezett a 2017 elején Sopronban megalakult Gravitomagnetic Instability elnevezésű death metal csapat, melynek különlegessége a korántsem szokásos szövegvilág. Ha van olyan, hogy matekmetal, akkor ők inkább a Hawking-metalban erősek.

A soproni Gravitomagnetic Instability zenekar death metalt játszik, melyben a szövegek olyan tudományos értekezéseken (tanulmányok, szakcikkek és disszertációk) alapulnak, melyeket asztrofizika, kvantumfizika, kvantumelmélet, húrelmélet, fekete lyuk elmélet és kozmológia témakörökben írtak.

A zenekar 2017 februárjában alakult a következő felállással:


∯B · dA  - gitár, ének

IℓB sin θ - gitár

τω cos θ - basszusgitár

− kΔx - dob

Az első, három számos EP "'Codes Plagued By A Host Of Instabilities" címmel 2017 júniusában került rögzítésre Sopronban és a következő dalokat tartalmazza:

1. Sub-Eddington Accretion Episode
2. Destabilized By Hawking Evaporation
3. Inhomogeneities Reducing The Effective Opacity

Az EP-t két kiadó is megjelentette kazettán: a lengyel Lower Silesian Stronghold (http://www.trueunderground.cba.pl/), valamint az ukrán Depressive Illusions Records (http://depressiveillusions.com/). Novemberben lesz a egy harmadik kiadvány is, a magyar Neverheard Distribution égisze alatt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7313120078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása