Rozsdagyár

BORDERS OF BYZANTIUM - Dalpremier: Fortified

2019. január 06. - Felicium

34258644_1759376114177739_3423882503134380032_o.jpg

Friss dallal jelentkezett idén márciusban megjelenő bemutatkozó lemezéről a Borders of Byzantium. A csapat tavaly frissített basszusgitáros poszton és a koncertezést is mellőzték azért, hogy maximálisan tudjanak koncentrálni az anyag felvételére, ami a No Silence Studioban készült és az EDGE Records kiadásában fog megjelenni "Odyssey" címmel. Ha már a bulik elmaradtak, vicces videóból nem volt hiány, ami beengedte a rajongókat a kulisszák mögé, így január 2-án már a harmadik rész látott napvilágot.

JANUÁR 2.

Összeállítottunk nektek egy villám-összefoglalót a tavalyi évről. Ez által röpke betekintést nyerhettek a márciusban megjelenő első nagylemezünk alkotási-, rögzítési- és stúdió-munkálatainak fáradságos, de vidám perceibe. A videóban elhangzik pár részlet az album egy dalából, amit vasárnap már hallhattok is!!! A mai naptól gyertek velünk és kövessétek az Odyssey útját, amelyen annyi időn keresztül eltökélten dolgoztunk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2414542100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása