Rozsdagyár

MESHUGGAH - Tagcserét követően indul a kilencedik album felvétele

2021. március 25. - Kovenant

meshuggah2021.jpg

A technikás extrém metal úttörői, a djent zászlóvivői, a svéd Meshuggah bejelentette, hogy a Sweetspot Stúdióban megkezdték kilencedik sorlemezük munkálatait, de előtte lebonyolítottak még egy tagcserét.

Nos, történnek azért dolgok. Ahogy már néhányan közületek kitalálhatták, a Sweetspot Stúdióban elkezdtük az új lemez munkálatait. Nem lőjük le előre a poént, de azért lesz benne torzított gitár és lábdob is. De vannak más híreink is. Elengedjük Per Nilssont, hogy szabadon folytathassa karrierjét, amilyen módon csak akarja. Igazi megtiszteltetés volt vele egy színpadon állni, de ami még fontosabb, a turnézás során igazi barátokká is váltunk. Per, köszönünk minden! Király arc vagy! 

De miért is engedjük el Pert a bandából? Nos, a válasz egyszerű. Fredrik Thordendal visszatér, hogy szólózzon az albumon, valamint az elkövetkező turnékra is velünk tart. Más szóval, a csapat újra együtt van, teljes mértékben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8916479474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása