Rozsdagyár

SIRENIA - Klippremier: Twist In My Sobriety

2023. március 22. - Jurancsik Eszter

sirenia2018.jpg

A norvég és francia tagokkal felálló Sirenia 2021-ben jelentette meg tizedik sorlemezét, amely a "Riddles, Ruins&Revelations" címet viselte (kritika ITT). A kiadvány a szimfo-metalban utazó csapatot a modernebb oldaláról is bemutatta, mint azt Morten Veland, a zenekar alapítója egy interjúban elmondta: a retro-hangzású szintetizátorok nagy hatással voltak e lemezre.

A mai napon jelentette be a formáció, miszerint május 26-ával, "1977" címmel boltokba kerül a tizenegyedik album, egyben a negyedik, amelyen Emmanuelle Zoldan énekel. A korongról már láthatóvá is vált az első kisfilmes tétel, amely nem más, mint Tanita Tikaram Twist In My Sobriety című dalának feldolgozása, és amely szerzemény 1988-ban Európa-szerte vezette a listákat.

sirenia_1977.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4118078014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása