Rozsdagyár

NOVA ROCK - Elindult a visszaszámlálás, kevesebb mint egy hónap a fesztiválig

2023. május 10. - Bodzilla

aufmacher-nova-rock-1200x800_c.jpg

Kevesebb, mint egy hónap van hátra az idei Nova Rock Fesztiválig. Június 7-e és június 10-e között újra rock- és metalzenétől lesz hangos a Hegyeshalom/Nickelsdorf melletti Pannonia Fields. Ahogy már megszokhattuk, a giganevektől egészen a nagyobb undergound nevekig széles skálán találjuk meg kedvenceinket a fellépők névsorában.

A nagyobb nevek, mint a Slipknot, The Prodigy, Parkway Drive, Nightwish továbbra is két nagyszínpadon (Red és Blue) váltják egymást. A kisebb, ám népszerű csapatok, mint a Donots, The Amity Affliction, Downset, Bad Wolves  pedig a Red Bull Stage-en kapnak helyet.

Olyan bandákat is megnézhetünk a négy nap alatt, akik ritkán teszik tiszteletüket errefelé. Mint például Jack Black Tenacious D-je, az Incubus, a Lorna Shore, vagy éppen az erős bemutatkozó albummal jelentkező Bloodywood. A Sum 41 is itt játssza az utolsó koncertjeinek egyikét, és aki nem határolódik el az osztrák poplegenda, Falco munkásságától, az az utolsó napon egy Late Night Show keretén belül újrahallhatja az ikonikus popdalokat.

Bár a részletes időrendi beosztás még nem ismert (remélhetőleg napokon belül az is megérkezik), a napi bontás már elérhető a Nova Rock honlapján. Így aki csak egy napra szeretne a fesztiválra látogatni, ez alapján, ha nem is könnyen, de eldöntheti, melyik nap legyen az. 

A belépők tekintetében is érdemes felkeresni a fesztivál honlapját, ugyanis azok több konstrukcióban kaphatók: a napijegyektől a bérletekig, a green kempingtől az autós (caravan) kempingig.

Úgyhogy sátrakat, ruhákat előkészíteni és irány négy nap metalkodás!

novarock_2023.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4318120392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása