Rozsdagyár

IRON MAIDEN - Duplázik turnéjával Budapesten a legendás brit metalbanda

2024. szeptember 25. - Kovenant

im_1.jpg

Ahogy korábban megírtuk ITT, a legendás brit heavy metal csapat, az Iron Maiden jövőre 50 éves jubileumi turnéra indul, melyet Budapesten indít. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a zenekar egy második koncertet is meghirdetett Budapesten, így az eredetileg bejelentett május 27-i, turnéindító koncert mellett május 28-án is láthatjuk a Budapest Arénában őket.

Az Iron Maiden csütörtökön jelentette be Run For Your Lives elnevezésű világ körüli turnéját, amelyet május 27-én, Budapesten indít a banda, de már be is jelentettek egy második koncertet május 28-ra. A Run For Your Lives turné azt ünnepli, hogy jövőre lesz ötven éve annak, hogy Steve Harris 1975 végén megalapította a zenekart, és ennek örömére egy nagyon különleges programot ígérnek a Maiden-rajongóknak, amely átfogja az együttes első kilenc stúdióalbumát az "Iron Maiden" lemeztől a "Fear Of The Dark" korongig, minden idők leglátványosabb és legkomplexebb show-jával.

A regisztrált Live Nation-tagok a bejelentés pillanatától már élhetnek elővásárlási lehetőségükkel a második koncertre is, a teljeskörű jegyértékesítés szeptember 26-án 10 órakor indul a www.livenation.hu oldalon keresztül mind a két bulira. A Trooper VIP-csomagok minden koncerthez elérhetők. A turné első szakaszán – a budapesti koncerteket is beleértve – az amerikai Halestorm lesz az előzenekar.

iron_maiden_2024_john_mcmurtrie.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9118499562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása