Rozsdagyár

METALLICA - Újabb pletyka az album megjelenéséről

2016. július 06. - drfreezy

metallica-live.jpg

Újabb pletyka kapott szárnyra a Metallica legújabb albumának megjelenése kapcsán. Az igencsak elhúzódó munkálatok már-már parodikus mivolta ellenére még a végén tényleg elkészül a legendás thrash metal zenekar következő lemeze.

James Hetfield korábbi nyilatkozata szerint már akár idén ősszel kezünkbe vehetjük a korongot:

Jelenleg mixelik az anyagot, tehát remélhetőleg ősszel már mindenki hallhatja az új dalokat. Igazán elégedettek vagyunk. Régóta dolgozunk rajtuk, és ez az, amit szeretünk csinálni. Imádunk zenélni, és az album pont olyan lesz, amilyennek lennie kell, tehát nagyon izgatottak vagyunk!

Hetfield ezt még a júniusban mondta, tehát, ha belegondolunk, hogy akkor már mixelték a felvett anyagot, akkor teljesen reális, hogy őszre készen legyenek mindennel. Jelenleg valószínűleg már a masterelésnél tartanak, később pedig jöhet a promó.

További megerősítést kapunk a német Bild újságtól, ahol azt írták, hogy október 14-én jelenik meg a legújabb Metallica lemez. Noha sem a management, sem a zenekar nem erősítette ezt meg, de ha egybevetjük Hetfield nyilatkozatával, akkor reális a lap által lehozott dátum. Addig is, míg beindul a mégkomolyabb hype (már ha ez lehetséges), hallgassunk meg egy már megjelent dalt az új anyagról:

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1310417452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása