Rozsdagyár

SCORPIONS - A volt Motörhead dobossal frissítik soraikat

2016. október 26. - Felicium

53cb3819-f503-4ae8-a805-5761fd58e481.jpg

Lemmy halála óta nem sokat hallani a csapatról, ami természetesen ezzel meg is szűnt. Most kiderült, hogy hol folytatja a dobos. A Scorpions frontembere nyilatkozott arról, hogy a volt Motörhead ütőse, Mikkey Dee hogyan hozott friss oxigént a banda vérkeringésébe az érkezésével.

Meine azt mondta egy sajtókonferencia videóban, hogy mindenképp megünneplik a Scorpions 50 éves fennállását, de ez több annál, ugyanis az a tény fontos, hogy a banda még mindig együtt van és hatalmas koncerteket ad világszerte.

És az, hogy Mikkey csatlakozott, új energiákat hozott közénk. Igazi vérfrissítés volt. Nagyon sokat viccelődünk, hülyéskedünk és élvezzük az egészet napról napra.

Hozzátette még: Van egy nagyszerű dobosod, iszonyatosan jó gitárosod. A srácok lehetnek akár a világ legjobbjai, de a legfontosabb az, hogy együtt jól működjön a gépezet...

A Scorpions mindig is erről szólt. Itt nem a legjobb zenészek kellettek, hanem az, hogy barátok is legyünk, hiszen így lehet könnyen előre lépni és megoldani minden problémát.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8711839859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása