Rozsdagyár

BARBA NEGRA - Ma este Amaranthe, Sonic Syndicate és Smash Into Pieces

2016. november 15. - Felicium

amaranthe.jpg

Igazán nincs okunk a panaszra, hiszen a héten annyi rock-metal csemegét fogyaszthatunk, amennyi csak belénk fér, ráadásul mindezt Michelin csillagos minőségben. Első fogásnak mindjárt a svéd pop metál banda, az Amaranthe, majd 2. fogásként az Overkill Killfest turnéja, 3.-ként pedig a Sing Sing-Sex Action páros szolgál. De a desszertről se feledkezzünk el, amihez az Iron Maiden basszusgitárosa, Steve Harris British Lion szólóformációját kapjuk.

November 15-én érkezik a Barba Negra színpadára a svéd pop metal együttes, az Amaranthe. A dallamos death metalból építkező, de a modern megoldásokat és populáris műfajokat is bátran használó zenekar korábban már járt hazánkban. Ez úttal Maximalism című vadonatúj albumukat hallhatjuk élőben, amely egy újabb zenei kiáltvány a világ felé.

A címadás már önmagában is sokat sejtet a korongról, hát még, ha tudjuk, hogy a csapat minden koncert alkalmával bizonyítja, hogy egytől egyig színpadra termettek, és elsöprő hangulatú estét képesek teremteni. A mostani turnéjukhoz pedig egy teljesen új élő show-t is összeraktak, így kíváncsian várhatjuk, hogy pontosan hogy mutat és hová vezet ez a maximalizmus. Az elvárásainkat nyugodtan magasra tehetjük, garantáltan nem fogunk csalódni.

Ráadásul másik két modern rock-metal zenekar, a brit és svéd tagokból álló Sonic Syndicate és a szintén svéd Smash Into Pieces is játszik majd. Lendületben és energiában tehát dúskálni fogunk ezen a különleges estén. (Interjúnk ITT olvasható a csapattal)

FB esemény ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7911962695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása