Rozsdagyár

DÜRER KERT - Summer Blast Fest Vol 2.

2018. június 24. - Felicium

29497679_1631025610313091_3034049027713794048_o.jpg

Július 17-én a Tukker Booking és Jacklevi a nyár egyik legkeményebb grind buliját fogja elhozni Nektek, hiszen olyan bandákat tekinthetsz meg egy este alatt, akiket egyhamar nem biztos, hogy lesz lehetőséged újból megnézni (facebook esemény).

Ausztráliából a Meth Leppard és a Powerchuck közös turnéja fogja elérni a fővárost. A Meth Leppard neve onnan lehet ismerős, hogy a kiskunhalasi Jackkel már közösködtek egy split erejéig, de élőben még őket sem láthattátok korábban. A két tagú banda szigorúan az old school grindot érzi magáénak, amit minden körítés nélkül tálalnak elénk. Kellőképpen aktív zenekarról beszélhetünk, hiszen egymás után ontják magukból az anyagokat, erről is tesz tanubizonyságot az új, Minimum Wage Assassinssal közös split, amit remélhetőleg teljesen egészében lenyomnak majd nekünk. Turnépartnerük a Powerchuck lesz, amiben a teljes Meth Leppard tagság mellett két új tagot is felfedezhetünk. Intenzításban ők sem szenvednek hiányt, viszont ők a powerviolence oldaláról közelítik meg a punkot. A Powerchuck is egy új anyaggal büszkélkedhet, ami egy split a Sordo nevű zenekarral.

 

A harmadi külföldi fellépő pedig nem más lesz, mint a Chepang Nepálból / USA-ból. A tavalyi év egyik legnagyobb dobása grind terén minden bizonnyal az ő lemezük volt, hiszen a 'Dadhelo' által elég sok helyen megismerték a zenéjüket. Az iszonyat intenzív koncertjeikről híres immigrindcore zenekar élőben is a két dobra esküszik, amit Te magad is megtapasztalhatsz, ha ellátogatsz erre az estére. A Chepangot hiba lenne kihagyni.

Hazai részről két olyan remek zenekart nézhettek meg, mint a Jack, illetve az Apoptosis. A crust / grindban jártas Jack az Obscene Extreme előtt ezzel a bulival fog bemelegíteni, amit biztosan nem fognak a véletlenre bízni, az Apoptosis Szegedről pedig egy intenzív thrash / grind kombót fog az arcotokba nyomni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7514068321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása