Rozsdagyár

JÓTÉKONYSÁGI KONCERT - A Heim Pál kórháznak gyűjtenek a stonerek!

2018. november 11. - Felicium

44881697_1996202690417797_7216698341898321920_o_1.jpg

Kórházban lenni nem egy kellemes élmény. Gyerekként a kórházban lenni még inkább megrázó, a Karácsonyt pedig a kórházban tölteni egyenesen borzasztó érzés lehet. Nem is tudom elképzelni, hogy milyen lehet kisgyerekként a Jézuskát egy intézmény falai között várni, ahelyett, hogy otthon díszítenénk közösen a Karácsonyfát. A BuzzÉdes-DeadANTALAcid VictoriaSpaceDustVolumeFeeder és a BarBears zenekarok összefogtak a budapesti S8 klubbal közösen, hogy DECEMBER 8-án (szombat) este a már említett S8 underground clubban, adománygyűjtő koncertet tartsanak a Heim Pál Gyermekkórház Alapítványának a részére. A belépők árát 100%-ban átutaljuk az kórháznak, hogy így támogassuk őket a kemény munkában (facebook esemény).

Gyertek el minél többen, hogy minél nagyobb összeget utalhassunk a kórház számára. Bízunk benne, hogy megtudja mutatni magát a hazai underground és rajongóiknak ezen kicsi szelete, hogy a zord rocker külső mögött érző szív lapul.

A szervezők az alábbit nyilatkozták:

Jótékonysági adománygyűjtő „stoner” estet szervezünk DECEMBER 8-ára (szombatra) az S8 undergound clubba. A belépők 100%-át a Heim Pál Gyermekkórház alapítványának utaljuk majd át. Szeretnénk, ha minél többen eljönnének az eseményre, hogy megmutathassuk, hogy a rockerek is összetudnak fogni! 

Kiemelt támogatók: Monyo brewing company, S8 underground club, Csupor sörfőzde.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr214365939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása