Rozsdagyár

THE JOYSTIX - Szünet után új nagylemezzel tér vissza a 15 éves banda

2021. január 05. - Kovenant

the_joystix.jpg

A székesfehérvári punk-rock and roll trió, a The Joystix tavaly tavasszal vonult pihenőre, ahogy akkor fogalmaztak: bizonytalan időre. A szünetnek azonban vége, ráadásul új nagylemez is született a pihenő alatt.

Nem akartuk kihagyni a ziccert, valamilyen módon mindenképpen meg akartuk ünnepelni a zenekar 15. születésnapját, amihez le is foglaltunk egy időpontot, de ezt nyilván a Covid-19 keresztülhúzta. Ami viszont pozitív, hogy így legalább volt időnk molyolni a lemezen és egy olyan anyagot letenni az asztalra, amivel maximálisan elégedett vagyok! - mondta a zenekar énekes/gitáros/dalszerzője, Szöszö. Azt is hozzátette: - Azért természetesen a buliról sem mondtunk le, ha nem dől össze a világ, május 7-én tartunk egy CD-megjelenéssel egybekötött lemezbemutató-utószületésnapot a budapesti Robotban! Addig is kövessetek minket a Facebook-oldalunkon, hogy ne maradjatok le semmiről, ami velünk kapcsolatos!

A nyolc vadonatúj és négy korábban lemez nem megjelent szerzeményt tartalmazó album a GrundRecords gondozásában lát napvilágot 2020. december 30-án egyelőre csak a digitális felületeken, a CD-megjelenés tavaszra várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5016373288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása