Rozsdagyár

JINJER - Klippremier: Call Me A Symbol

2022. június 09. - Jurancsik Eszter

img_0407_1.jpg

Immáron az ötödik kislemezes dalhoz készített videót az ukrán prog-metalos Jinjer. A Tatiana Shmayluk vezette formáció tavaly augusztusban adta ki "Wallflowers" című, sorban negyedik albumát (kritikánk ITT olvasható), amely igen szép sikerekkel gazdagította a csapatot. 

Hogy még jobb legyen a mai nap, úgy döntöttünk, hogy végre kiadjuk a Call Me A Symbol videoklipjét! Ezt a videót valahol egy tavaly őszi európai turnén forgattuk, és eredetileg március 8-án akartuk megjelentetni, de nyilvánvaló okokból ez nem történt meg... a szám nem csak a Wallflowers egyik legjobb dala, de most különleges és egyedi helyet kapott a szívünkben...

Egy olyan turnén forgattuk, mely majdnem elmaradt a pandémia miatt... és most egy ilyen sötét időszakban, amikor országunkat megszállták és háború dúl hazánk utcáin, megjelenik. Nagyon reméljük, hogy ez a videó és a történelem ezen fontos időszaka új látásmódot ad az embereknek: hogy mindennek mindig két oldala van. Jó és rossz, igazságos és igazságtalan - becsüljük meg a jó időket, és nézzünk szembe a rosszal... de soha ne adjuk fel!

- adta hírül a zenekar a közösségi oldalain.

Íme, a videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9817851907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása