Rozsdagyár

DISHONORED BY SILENCE - Dalpremier: Dishonored

2022. szeptember 16. - Kovenant

dishonored_by_silence.jpg

A nagylemez előtti utolsó dalával, a Dishonored című tétellel jelentkezett a hazai Dishonored By Silence. A csapat  debütalbuma hamarosan érkezik.

A zenekar 2020-ban alakult, a mai végleges formáció 2022-ben jött létre. Az első (bemutatkozó) lemezünket 2022. november 1-én tervezzük megjelentetni, mely a "Lost Sinners" nevet viseli. Erről az albumról már három dalt is közzétettünk, köztük a legelső, a Stay N' Stuck már januárban kint volt a YouTube-on. A harmadik dal pedig a címadó szerzemény, a Lost Sinners. Igyekszünk nem leragadni egy adott zenei irányzatnál, hanem minél több stílusjegyet ötvözni a dalainkban, ezért nincs két ugyanolyan dalunk már most az első albumon sem. Nagyon szeretnénk idővel külföldön is fellépni és ismertté válni, de természetesen ennek is megvan a rendes menete. 

A számaink, témájukat tekintve mélyebb filozófiai kérdéseket érintenek, ezért is szeretnénk minél több emberhez eljuttatni a gondolatainkat, illetve átadni egyfajta érzést a zenénkkel. Szeretjük feszegetni a határokat, a szövegek szókimondóak, nem vagyunk a kertelés híve. A megjelenésünk meg hát.... meg van a története annak is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1517933123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása