Rozsdagyár

FEKETE ZAJ 2023 - Napi bontás és új nevek

2023. június 20. - Chloroform Girl

fz_3.jpg

Ígéretéhez híven végre bejelentette a Fekete Zaj Fesztivál az eddig beharangozott nevek – és pár újabb fellépő – napi beosztását. Így ha valaki nem tudná megoldani, hogy teljes hosszában részt vegyen a fesztiválon, kiválaszthatja a kedvenc napját (vagy napjait), hogy semmiképp se maradjon ki a zaj-élményből.

Augusztus 16-án, szerdán többek között a The Ocean, a Shell Beach, a Tudósok vagy bongor koncertjét nézhetjük meg, új addícióként pedig a NYOS és a Raklap érkezett erre a napra. Másnap, augusztus 17-én olyan nevekkel találkozhatunk, mint a Bipølaris, a Nular vagy Jozef Van Wissem; illetve erre a napra is kaptunk friss fellépőket: az Entrópia Architektúrát, a Reasont és a Puerta Negra-t is megnézhetjük csütörtökön Mátra-Sástón.

Augusztus 18-án sem fogunk unatkozni: pénteken nem kisebb nevek fognak minket szórakoztatni, mint a nemrég beharangozott Laibach, a már visszatérőnek számító Vágtázó Halottkémek, a Harmed vagy a nem rég friss lemezzel jelentkezett Tiansen (ITT beszélgettünk velük), de természetesen ez a nap is tartogat eddig nem bejelentett produkciókat: velünk lesz Kristóf Norber&Jakab Péter, illetve az Óperentzia is.

Augusztus 19-én pedig Zajhoz méltó ünnepléssel zárja kapuit a fesztivál: többek közt a Kalandra, a Mayberian Sanskülötts, a Quixotic és személyes kedvencem, a Thy Catafalque (legfrissebb lemezükről ITT írtunk kritikát) fog felelni azért, hogy az idei fesztivált se hagyjuk ott csalódottan. Erre a napra is kaptunk pár új nevet: a Dübel és a Pornography sem maradhat le a szombati nap fellépőinek listájáról.

Az izgalmak mindig tovább fokozhatóak, a fesztivál további neveket ígért az elkövetkező hetekre, ezekről természetesen mi is be fogunk számolni. Ha valaki most szánná rá magát a bérlet,- vagy jegyvásárlásra, ezen a linken találja meg a bérleteket, illetve a még early bird napijegyeket: https://tixa.hu/feketezaj2023. Ha szállásra lenne szüksége, akkor itt érdemes böngészni: https://tixa.hu/feketezaj2023_szallas.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6018146614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása