Rozsdagyár

MORGH - Megjelent a volt Nadir-tagok black metal projektjének első EP-je

2024. január 02. - Kovenant

morgh.jpg

Fekete Szabolcs (Nadir, Our Existence Is Punishment), Gál Ferenc (Nadir, Step On It), valamint Szabó "Szasza" Szabolcs (Drow) összefogásából alakult a Morgh névre hallgató black metal projekt. A veterán zenészek most olyan anyaggal jelentkeznek, amilyet korábban még nem hallhattunk tőlük.

Elkészült és meghallgatgató a "Malum" című bemutatkozó kislemez. Rideg, komor hangulatú anyag. A szövegek az emberi gonoszságról, háborúról, bűnökről, vagyis a minket körülvevő brutális világról szólnak. A zene ezeket a súlyos témákat próbálja aláfesteni néhol atmoszferikus, hangulatos módon, néhol pedig gyors blastbeatek segítségével. Mindehhez társul egy olyan nyers és természetes hangzás, mely tovább fokozza a zene és a szövegek súlyát.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5418293589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása