Rozsdagyár

DÜRER KERT - November 2: Exkluzív Celeste buli

2017. október 10. - Felicium

celeste.jpg

Novemberre is ígéretes bulikat fog elhozni Nektek a Tukker Booking. A November 4-i Unsane előtt még egy kult bandát nézhetsz meg a Dürerben a francia Celeste személyében.

Legutoljára 2014-ben járt nálunk a piros fejlámpás post black zenekar a Reka társaságában. November 2-án a Dürerben egy exkluzív performanszot láthatunk tőlük, hiszen a környéken sehol máshol nem fognak játszani. Tehát az elsők között lehetünk, akik élőben hallhatják legújabb lemezük, az Infidéle (s) számait!

A 2005-ben alakult zenekar stílusteremtő szerepe kétségkívül tagadhatatlan. Rengeteg black, post metál, illetve sötétebb hardcore, sludge bandára voltak / vannak hatással.

A legújabb anyagot is a Denovali Records gondozza, ami szintén egy konceptlemez lett. Ezzel az anyaggal bizony keménység, megszólalás és sötétség terén még magasabbra helyezték a képzeletbeli mércét, amit várhatóan élőben még pusztítóbb előadásmód fog kísérni.

Ha nem akarsz lemaradni napjaink egyik legkeményebb élőzenei koncertjéről, akkor November 2-án a Dürerben a helyed! Hazai részről jobb zenekar nem is nyithatná az estét, mint az Oaken!

A kezdés: 20.00
Belépő (csak helyszínen): 2000 forint"​

Esemény: 
https://www.facebook.com/events/121128331848758/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2412945107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása