Rozsdagyár

ICEAD EARTH - Földbe állt a banda, már hárman kiléptek

2021. február 16. - Kovenant

icead_earth2021.jpg

Ahogy az várható volt és előre is jeleztük, az amerikai heavy metal csapat, az Iced Earth gyakorlatilag meg is szűnt létezni azt követően, hogy a zenekarvezető, Jon Schaffer részt vett a Capitolium elleni rohamban és le is tartóztatták szövetségi vádakkal (erről ITT írtunk). Ennek hatására már három tag lépett ki a zenekarból. 

Közösségi oldalán jelentette be Luke Appleton basszusgitáros, Stu Block énekes és Jake Dreyer gitáros, hogy már nem tagjai az együttesnek. A bandát egyébként kiadója, a Century Media is dobta, illetve Jon Schaffer másik projektje, a Hanzi Kürsch német frontemberrel működtetett Demons & Wizards is megszűnt. Schaffer jelenleg vélhetően tárgyalására vár szövetségi őrizetben.

Jake Dreyer gitáros anyabandája, a Witherfall egyébként pont a Century Media gondozásában fogja március 5-én megjelentetni új albumát "Curse Of Autumn" címmel, melynek ráadásul Schaffer volt a producere (a csapat 2017-es lemezéről ITT írtunk kritikát).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4416429510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása