Rozsdagyár

MAGOR - Klippremier: Egy perc

2023. március 25. - Kovenant

magor_2023.jpg

Új dallal és a hozzá készített videoklippel jelentkezett a jászberényi székhelyű, idén 15 éves Magor. Az utóbbi időszakban több tagcserén is átesett heavy metalcore banda tavaly ősszel stabilizálta felállását, akkor pár koncerten meg is mutatták magukat, a közös munka első gyümölcse pedig a most bemutatásra kerülő Egy perc című friss szerzeményükben öltött testet (a csapat két korábbi lemezéről ITT és ITT írtunk kritikát).

Speck Roland énekes a tagcserékről:

A tavalyi évünk teljesen ráment a tagcserékre. Először Csatai Zoltán érkezett, aki az első lemez előtt már dobolt a zenekarban, és volt egy kihívója is, Fekete Bálint, aki szintén dobos, de amikor mi Zolit választottuk a posztra, akkor ő két hét alatt megtanulta az összes gitártémát, mert, hogy annyira itt akart játszani. Végül Fülöp Tibor érkezett, akit a Cry Free nevű Deep Purple-feldolgozásokat játszó formációból lehet ismerni. Ő két dolgot szeretett volna elkerülni, az egyik, hogy ne magyar nyelven éneklő zenekarban játsszon, illetve olyan bandában sem akart gitározni, ahol hörgés vagy üvöltés van. Aztán, ahogy hallgatgatta a dalainkat, elismerte, hogy a szövegekre jobban odafigyelve egész más megvilágításba került az egész, így végül csatlakozott hozzánk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8818080104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása