Rozsdagyár

WHILE THE HEART BECOMES - Interjú a Leander Kills mexikói előzenekarával

2016. november 29. - Felicium

wthb_03.jpg

Mai nap bemutatjuk a mexikói While The Heart Becomes csapatot, akik a Leander Kills előzenekaraként játszanak hazánkban december 3-án, szombaton. A bandát ez ügyben kerestük fel egy rövid interjú erejéig a héten. (English version is under the Hungarian one)

Sziasztok, köszöntünk a Rozsdagyár hasábjain titeket! Ti vagytok nálunk az első mexikói zenekar. Röviden összegeznétek a magyar nézőknek, hogy szerintetek mi az, amit feltétlen kell tudnunk rólatok?

Először is szeretnénk megköszönni, hogy meghívtak minket az eheti nagyszerű eseményre. Nagyon izgatottak vagyunk már a koncerttel kapcsolatban.

Öt srác vagyunk a mexikói Durango városából és ez az első alkalom, hogy itt lehetünk Európában. Mindig is erről álmodtunk, hogy a világ valamely részén turnézhassunk és ez most valóra válik.

Arra lennék először nagyon kíváncsi, hogy gondolom, senki nem járt tőletek még nálunk, de mit tudtok rólunk? Mi az, ami először eszetekbe jut, ha kimondja valaki: Magyarország.

Amikor meghallottuk, hogy Magyarország, először az futott végig az agyunkon, hogy "mi tényleg ott fogunk játszani?" alig várjuk!

Igen messziről, légvonalban körülbelül 10 000 kilométerről utaztok majd hozzánk. Biztosan tudjátok, hogy mire vállalkoztok? (ha-ha)

Yeah! Tudjuk, hogy ez egy óriási kihívás, repülni több mint 10 000 km-t át az óceánon egy másik kontinensre idegen országokba, ahol teljesen más nyelveket beszélnek, fuvart bérelni és körbevezetni Európát... ez egy óriási kaland! 

A többi európai országról mi a tapasztalatotok? Hogy fogadnak titeket? Esetleg találkoztatok igazi őrült rajongókkal is már?

Alig kezdtük el a turnét és óriási érzés máris új emberekkel találkozni és rajongókat szerezni minden országban. A rajongók itt egyszerűen fenomenálisak!

Hogy leltetek rá a Leander Kills-re? Vagy ők kerestek meg titeket?

Ők egy nagyszerű zenekar és nagyon boldogok vagyunk, hogy a buli részesei lehetünk. Hihetetlen, hogy meghívtak minket!

Ezelőtt is ismertétek őket? Gondolom, tudjátok, hogy nálunk elég ismert zenekarnak számítanak.

Néhány mexikói barátunk és a szervező iroda beszélt róluk. Utánuk néztünk az internet segítségével és ekkor láttuk, hogy ők igen ismertek errefelé. Alig bírjuk kivárni, hogy találkozhassunk velük.

Köszönjük, hogy időt szakítottatok ránk. Záró kérdésként pedig azt kérdezném, hogy a környező országokban is játszotok majd? Hogy néz ki a maradék menetrend számotokra?

Köszönjük a lehetőséget! Az első négy bulinkat már lejátszottuk itt Európában. Voltunk Németországban, Olaszországban és Csehországban is. Tíz nagyszerű buli és megannyi érdekes város vár még ránk a továbbiakban.

wthb_01.jpg

------------------------------------------------ENGLISH VERSION---------------------------------------------------------------

 

Hello everyone, welcome to Rozsdagyár. You’re the first Mexican band here, so could you tell us some things that we should definitely know about you?

First of all thank you for the invitation to be part of this great show! We are so excited about this gig!

We are 5 guys from Durango Mexico and this is our very first time here in Europe, we’ve always dreamed about to be on tour in this part of the world and finally it comes true!

First of all, I’m sure none of you have ever visited Hungary, so here’s the question: what comes into your mind when someone says “Hungary”?

When we hear Hungary, the firts thing that comes to our mind is “really we are going to play there “ we cant wait to be there.

wthb_02.jpg

You’re flying over the Ocean; it’s a more than 10,000 km journey. Are you sure you know what you got yourselves into? Lol.

Yeah! We know this is a very big challenge for us, fly more than 10,000 km over the seas to another continent and other countries with different languages, rent a van and drive all across Europe this is a really big adventure! 

How were you received in  the other European countries? Have you met any crazy fans?

We barely start our tour here, and it is awsome to meet new people and make new fans in each country we have visited, the fans here are really awsome!

How did you found Leander Kills? Did they reach out to you?

They are an awsome band and we are very happy to be part of their show, and it is awesome that they invited us!

Have you known them before? I’m sure you know how popular they are in Hungary.

Some mexican friends and our booking agency talk us about them and we made our social media research and found that they are very famous here in Europe and this is awsome, we cant wait to meet them.

Thank you for taking the time and having this interview. As for the last question, are you visiting any nearby countries? How does the rest of your schedule look like?

Thank you for the invitation! We have played our first 4 shows here in Europe, we’ve visited Germany, Italy and Czech Republic, we have 10 shows left and a lot of cities to visit!

wthb_ephemeral_cover_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3812008426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása