Rozsdagyár

JINJER - Egy hét múlva Budapesten!

2018. június 13. - Kovenant

jinjer_2.jpg

Nagyot futott az utóbbi években a Tatiana Shmaylyuk énekesnő vezette Jinjer: szinte folyamatosan úton vannak, jelenleg is Nyugat-Európában turnéznak (legutolsó albumuk lemezkritikája ITT olvasható). A nyári turnéprogramba beillesztettek egy budapesti bulit, a Dürer Kertben fognak fellépni június 21-én (a koncert Facebook-eseményét ITT találod).

Most már az sem titok, hogy a buli hazai vendégeként ott lesz majd a Nova Prospect (utolsó albumuk lemezkritikája ITT), a The Tumor Called Marla és a Lost Continent is. Ezzel majdnem teljessé vált a fellépők névsora, de csak majdnem. Egy zenekarra később derül fény. 

np.jpg

Jelenleg  a harmadik nagylemezünkön dolgozunk, melynek megjelenése novemberre várható, de az első albumelőzetes dalt már szeptember közepén szeretnénk kihozni egy videoklippel. A lemezkészítés mellett persze akad pár nyári koncert is, többek között a Nova Prospect zenekar első Rockmaratonos fellépése, melyre július 14-én kerül sor 17.10-től a Hammerworld nagyszínpadon.

ttcm_1.jpg

A Limbo City-re keresztelt új The Tumor Called Marla album a júliusi-augusztusi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként jelenik majd meg az Edge Records gondozásában. Az új énekesnővel operáló banda szerint letisztultabb, érthetőbb, lassabb és mélyebb dalok lesznek a lemezen.

lc_2.jpg

A csellóval megtámogatott modern metalt játszó Lost Continent zenekar “Antique” névre keresztelt legfrissebb anyaga a banda eddigi 5 évének egy kis lezárásaként került a közönség füle elé. De a zenekar nem tétlenkedik: a 2014-ben megjelent első nagylemezüket (A Divine Proportion) követően már dolgoznak a következőn is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4614045992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása