Rozsdagyár

OMEGA DIATRIBE - Werkfilm a You Can't Save Me klipjéhez

2022. március 03. - Kovenant

omega_diatribe_2022.jpg

Werkfilmet tett közzé a budapesti extrém groove metalos Omega Diatribe a You Can't Save Me című daluk klipjéhez, mely a 2020-ban megjelent negyedik soralbumuk, a "Metanoia" egyik húzótétele (a korong kritikája ITT olvasható, a csapattal készült videointerjúnk pedig ITT nézhető meg).

Ugyan sokkal fontosabb és nagyobb figyelmet igénylő dolgok zajlanak jelenleg napjainkban, de bízunk benne, hogy az alábbi durván ötperces tartalommal tudunk némi kikapcsolódást okozni abból az őrületből, mely a szomszédunkban zajlik éppen. A Thornfields Production és a PUR E jóvoltából egy lebilincselő werkfilmet láthattok a legutóbbi You Can't Save Me című klipünk forgatásáról.

Az idei tavaszunk lényegesen szolidabb lesz koncertek tekintetében a megszokottnál, hiszen mindössze néhány alkalommal csíphetitek el a zenekart április folyamán:

04.01 - Székesfehérvár, Petőfi Kulturtanszék (w./ Lazarvs)
04.08 - Szatmárnémeti, The Boulvard
04.09 - Győr, Bridge Hallgatói és Oktatói Klub (w./ Lazarvs)
04.23 - Kolozsvár, Urania Palace

A pandémia lehetőségeihez mérten durván 2 évig folyamatosan turnéztunk a "Metanoia" lemezünkkel Európa-szerte és mivel idén tölti a színpadilag aktív tizedik évét a zenekar, szeretnénk méltó módon meghálálni ezt a rajongóinknak. 

Ennek tudható be a 2022-es év első felét érintő passzivitásunk koncertezés terén, valamint egy nagyobb szabású őszi Európa-turné előkészítésén dolgozunk.

Hamarosan találkozunk!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5917770996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása