Rozsdagyár

HÁJER GERGŐ - Online jam Shane Gaalaas-szal (ex-Yngwie Malmsteen) és Uriah Duffy-val (ex-Whitesnake)

2023. július 04. - Kovenant

groove_metal_jam_2023_press.jpg

A hazai Omega Diatribe soraiból ismert gitáros, Hájer Gergő ismert külföldi zenészekkel rakott össze egy igen kellemes groove metal nótát, melynek online keretekben készült felvétele máris megnézhető a hajtás után.

A 2020/21-es karanténőrület úgy hozta, hogy lehetőségem nyílt közös online dalszerzésre Shane Gaalaas-szal (egykori Yngwie Malmsteen, Michael Schenker Group, Diesel Machine, stb. dobos) és Uriah Duffy-val (egykori Whitesnake, Points North, Christina Aguilera, stb. basszeros). Furcsa egybeesés, de mindketten nagy rajongói a kemény metalzenének és megkerestek, hogy volna-e kedvem velük zenélni a világhálón, amit videóra rögzítünk a nagyérdeműnek.

Az Instagramon találtak rám, ott látták a videóimat, illetve hallották azokat a hangzásokat, melyeket különböző gyártóknak készítettem preset formájában. Idén pedig úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a közös örömzenélést, amikor időnk engedi. Nagy megtiszteltetés ez számomra és remélem, eme rövid, de annál ütősebb kompozícióval akkora örömet tudunk szerezni a műfaj rajongóinak, mint amekkora öröm volt nekem megvalósítani az egyik dalkezdeményem az említett két kiváló zenésszel együtt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2118159984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása