Rozsdagyár

UNDER THE ASHES NO. 3 - Ygfan lemezbemutató június 2-án

2018. május 28. - Kovenant

koncert_flyer.jpg

A budapesti post-black metal Ygfan kiválóan sikerült második soralbuma a napokban jelent meg (a recenziót ITT olvashatjátok) és a hivatalos lemezbemutató koncertre is hamarosan sor kerül, mégpedig június 2-án a Supersonic - Blue Hell & KVLT színpadán (a buli FB-eseményét ITT találjátok).

Az Ygfan szervezésében immár harmadik köréhez érkezett az Under The Ashes koncertsorozat: június elején a lemezbemutatón két rokoncsapat, a szintén post-black metalban utazó Gyepü és a LanternI lép fel a zenekar mellett. 

lanterni.jpg

A LanternI (Lantern Eye) 2016 őszén alakult, több zenekart megjárt tagokból. Zenéjük a doom/sludge és a black metal elemeiből építkező, post-metal hullámon mozgó produktum. 2017 nyarán készült el bemutatkozó anyaguk ("EP I."), azóta folyamatosan koncerteznek olyan nagyszerű, stílusbeli előadók társaságában, mint a Naxatras, a Sons of a Wanted Man, az Entrópia Architektúra, a Wyatt E, Vanta vagy a Hiraeth.

gyepu.jpg

A 2012-ben Szegeden megalakult Gyepü egyszerűen csak black metalként definiálja magát. A négytagú csapat 2017 végén jelentkezett első hangzóanyagával "Demo 1.0" címmel, de zenéjükben a post-vonal is erősen jelen van. 

ygfan_2.jpg

A budapesti Ygfan 2015-ben adta ki "Köd" című bemutatkozó albumát, melyet három év után követ most a "Hamvakból" című anyag: saját meghatározásuk szerint post-doom/black metal zenét játszanak, melyre egyaránt hatott a természet sötét ereje, az emberiség több ezer éves öröksége, illetve az emberi elme legmélyén található gondolatok és érzések is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7114008550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása